Blog

šperky s farebnými diamantmi

Zaujímavé fakty o diamantoch, ktoré možno nepoznáte

Diamanty, tie vzácne klenoty, ktoré nás fascinujú a ohromujú svojou krásou a leskom, v sebe ukrývajú  množstvo zaujímavých tajomstiev a faktov. Tu sú niektoré z nich, ktoré by vás mohli prekvapiť:  1. Diamanty nie sú... prečítať >.

prsteň z dielne Kamea Diamonds

Zákulisia výroby našich unikátnych prsteňov a šperkov

Vitajte v našom svete. Za každým naším šperkom stoja hodiny práce, neustála starostlivosť a láska k detailom. Dovoľte nám, aby sme vás zobrali na cestu do zákulisia výroby našich unikátnych prsteňov a šperkov. Ručná práca,... prečítať >.

obrúčky

5 trendov v dizajne obrúčok, ktoré si nemôžete nechať ujsť

Svadobné obrúčky nie sú len symbolom oddanej lásky, ale aj výrazom osobného štýlu a elegancie. S každým rokom sa menia módne trendy v dizajne obrúčok, ktoré odrážajú aktuálne preferencie a vkus. Tu je zoznam piatich... prečítať >.

Kamea Diamonds showroom

Výroba obrúčok do 3 dní – vyhovieme vašim predstavám

Prečo by ste mali čakať týždne alebo mesiace na niečo, čo môžete mať hotové do troch dní? Ak ste si nechali výber obrúčok na poslednú chvíľu, radi vám pomôžeme. V Kamea Diamonds vám vyrobíme obrúčky... prečítať >.

svadobné obrúčky

Obrúčky s kameňmi – toto je náš top výber

Pri hľadaní ideálnej obrúčky je výber kameňov jedným z kľúčových faktorov. Obrúčky s kameňmi prinášajú do šperku nielen estetickú príťažlivosť, ale aj dodatočný lesk a eleganciu. Nechajte sa inšpirovať naším výberom a nájdite si dokonalé... prečítať >.

výroba prsteňa v dielni Kamea Dimonds

Fotočlánok – výroba prsteňa od Kamea Diamonds

V skratke vám v článku priblížime, ako v našej zlatníckej dielni vzniká prsteň. Je to zložitý proces, na ktorý potrebujeme veľa času, nápadov, trpezlivosti a zručnosti. 1. Návrh prsteňa    Každý prsteň začína návrhom. Zákazník môže... prečítať >.

Zobraziť viac